Apie mane

danas (6 of 1)Malonu, kad apsilankėte. Džiaugiuosi galėdamas Jums pasiūlyti siužetinės, modernios ir estetiškai natūralios vestuvių fotografijos paslaugas.

Tikriausiai šiuo metu savo šventei ieškote vestuvių fotografo, taigi pasižvalgykite po nuotraukų galeriją ir jeigu atrasite tai ko ieškojote, drąsiai kreipkitės.  Atsižvelgdamas į Jūsų norus, galimybes ir pageidavimus padėsiu įgyvendinti tos dienos viziją.

Mano tikslas įamžinti Jus taip, kad atrodytumėte nepriekaištingai. Fotografuodamas žmones siekiu pabrėžti jų asmenybes ir išryškinti natūralų grožį. Emocijos yra tai, kas tikrai padaro nuotrauką ypatinga.

Stengiuosi, kad kiekvienas užfiksuotas momentas perteiktų savo unikalią istoriją, žavėtų natūralumu ir tikrumu. Didžiausią dėmesį skiriu judviejų gražiausių savybių perteikimui natūraliu ir meniniu būdu, o prireikus subtiliai padedu akimirką padaryti dar įspūdingesnę, originalesnę ar estetiškesnę. Nuotraukose akcentuoju jausmus, tikras emocijas, judviejų artumą ir meilę. Siekiu, kad fotografija jums būtų malonumas ir gerai praleistas laikas. 

Savo darbuose stengiuosi išgauti ryškias ir natūralias spalvas, tokios nuotraukos su laiku tikrai neišeis iš mados ir leis dar ilgai džiaugtis vienu iš gražiausiu Jūsų gyvenimo įvykiu.

Gyvenu Vilniuje, bet su malonumu atvyksiu visur kur pakviesite.

Nuoširdžiai,
Danas